Qualità & cucina Italiana dal 1974

Hieronder een overzicht van onze overheerlijke gerechten.

Stuzzichi 

Pane e burro all’aglio

Kruidencrème met huisgebakken ciabattina

Bruschette

Steenoven geroosterde broodjes met stukjes verse tomaat, basilcum en olijfolie  

Pizza bianca

Vers gebakken en krokante ‘witte’ pizza met olijfolie en kruiden

Caprese

Salade van verse tomaten, mozzerella en basilicum in een olijfdressing

Insalata di pesce

Frisse vissalade met uien, tomaten, garnalen en krab in een basilicumdressing

Insalata pazza

Groene salade met komkommer en knoflooksaus

Zuppa di Pomodoro

Tomatensoep met room en parmezaanse kaas

Olive all’Italiana

Lekkere italiaanse olijven 

Frittozzine calde

Warme gefrituurde minibroodjes met huisgemaakte knoflooksaus (apart)

Insalata mista

Gemengde salade

Insalata di tonno

Gemengde salade met tonijn in olijfolie en aceto balsamico

Insalata alla parmigiana

Salade van verse tomaten en parmezaanse kaasschilfers in gekruide balsamico dressing

Zuppa di Cipolla

Uiensoep met parmezaanse kaas 

Zuppa alla Fontanella

Soep van het huis met uien, rundergehakt en parmezaanse kaas

Antipasti caldi

Misto al forno

Gepelde garnaaltjes en mosselen in pikante saus met Grana Padano, gegratineerd

Cozze al forno

Mosselen in pikante saus en Grana Padano, gegratineerd

Involtini al forno

Asperges gerold in ham met een zachte pomodorosaus en Grana Padano, gegratineerd

Lumache al forno

Escargots in pikante knoflookboter met witte wijn en Grana Padano, gegratineerd

Gamberetti al forno

Gepelde garnaaltjes in pikante saus en Grana Padano, gegratineerd

Calamari fritti

Verse gefrituurde inktvisringen, met huisgemaakte knoflooksaus (apart)

Antipasti freddi

Carpaccio classico

Dun gesneden ossenhaas met parmezaanse kaasschilfers

Prosciutto crudo

Parmaham schotel

Cocktail di gamberetti

Garnalen cocktail

Prosciutto e melone

Parmaham met meloen

Affettato misto

Specialiteit van verschillende Italiaanse kwaliteitsvleeswaren

Pasta primi

Tortellini alla panna

Deegrolletjes gevuld met vlees in roomsaus met champignons, ham en parmigiano

Spaghetti alla Fontanella (licht pikant)

Spaghetti met tomaten- vleessaus, parmigiano en  kruiden

Spaghetti alla bolognese

Spaghetti met tomaten- vleessaus en parmigiano 

Penne all’ arrabbiata

Penne met pikante pomodorosaus en parmigiano

Penne al salmone (pikant)

Penne met zalm en tomaten- roomsaus

Tortellini con crema verde

Deegrolletjes gevuld met vlees bereid in een romige basilicumsaus en parmigiano 

Spaghetti alla napoletana

Spaghetti met tomatensaus en parmigiano 

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti met spek, room, eieren en parmigiano

Penne al gorgonzola

Penne met gorgonzola, champignons, roomsaus en parmigiano

Penne ai quattro formaggi

Penne met vier verschillende kaassoorten 

Pasta, secondi

Spaghetti alla napoletana

Spaghetti met tomatensaus en parmigiano 

Spaghetti alla Fontanella (licht pikant)

Spaghetti met tomaten- vleessaus, parmigiano en kruiden

Spaghetti ai frutti di mare

Spaghetti met mosselen, krab, garnalen en cognac 

Tortellini alla panna

Deegrolletjes gevuld met vlees in roomsaus met champignons, ham en parmigiano

Tortellini con broccoli e gorgonzola

Deegrolletjes gevuld met vlees in een romige saus van gorgonzola, broccoli en parmigiano 

Tortellini dello Chef

Deegrolletjes gevuld met vlees in pomodorosaus met ham, erwtjes en parmigiano 

Tortellini alla Bolognese

Deegrolletjes gevuld met vlees in tomaten- vleessaus en parmigiano 

Lasagna casalinga

Lasagna van het huis met tomaten- vleessaus, gegratineerd  

Penne al salmone (pikant)

Penne met zalm en tomaten- roomsaus

Penne gratinate al forno

Gegratineerde penne met ham, tomaten- vleessaus, erwtjes en parmigiano

Penne all’ arrabbiata (pikant)

Penne met pikante pomodorosaus en parmigiano 

Penne ai broccoli e gorgonzola

Penne met een romige saus van gorgonzola, broccoli en parmigiano 

Tagliatelle con crema verde

Tagliatelle met een romige basilicumsaus en parmigiano 

Tagliatelle ai frutti di mare

Tagliatelle met mosselen, krab, garnalen en cognac 

Spaghetti alla bolognese

Spaghetti met tomaten- vleessaus en parmigiano 

Spaghetti alla marinara (licht pikant)

Spaghetti met mosselen, garnalen, inktvis en tomatensaus 

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti met spek, room, eieren en parmigiano

Tortellini con crema verde

Deegrolletjes gevuld met vlees bereid in een romige basilicumsaus en parmigiano 

Tortellini alla Fontanella (licht pikant)

Deegrolletjes gevuld met vlees in tomaten- vleessaus, parmigiano en kruiden 

Cannelloni al forno

Eigen gemaakte pasta gevuld met vlees en ham  in tomatensaus, gegratineerd

Pasta del Monte al Forno

Penne  met vier verschillende soorten kaassoorten, gegratineerd 

Penne al gorgonzola

Penne met gorgonzola, champignons,  roomsaus en parmigiano

Penne ai quattro formaggi

Penne met vier verschillende kaassoorten 

Penne dello chef (pikant)

Penne met ham en erwtjes in pikante pomodorosaus en parmigiano 

Penne alla Bolognese

Penne met tomaten- vleessaus en parmigiano 

Tagliatelle ai broccoli e gorgonzola

Tagliatelle met een romige saus van gorgonzola, broccoli en parmigiano 

Tagliatelle al salmone (pikant)

Tagliatelle met zalm in een tomaten- roomsaus 

Pizze

Margherita

Tomatensaus en kaas

Fontanella

Worst, paprika, uien en champignons 

Gorgonzola

Gorgonzola, champignons en olijven

Funghi

Champignons

Funghi speciale

Champignons en ui

Pavone (pikant)

Paprika, uien, salami, champignons, olijven, gorgonzola en tonijn 

Parisienne

Mosselen en parmezaanse kaas 

Pizzaiola

Ham, asperges, room en parmezaanse kaas 

Asparagi

Asperges, room en parmezaanse kaas 

Marinara (pikant)

Tonijn, garnalen en mosselen 

Tonno

Tonijn, uien en kappertjes 

Hawaï

Ananas en ham 

Grandiosa (pikant)

Gekruid rundergehakt, champignons, uien, paprika en apart knoflooksaus 

Vegetariana

Champignons, asperges, uien, paprika, olijven en artisjokken 

Don Giovanni

Zalm, paprika en uien

Romana

Salami, gorgonzola, maïs, prei en artisjokken  

Paella

Tonijn, garnalen, gekruid rundergehakt, maïs en champignons

Mozzarella

Mozzarella, verse tomaat en basilicum

Napoletana

Ansjovis, olijven en kappertjes

Salame

Salame

Quattro stagioni

Champignons, artisjokken, ei en salame

Calzone (dicht)

Salame en ham 

Boscaiola

Champignons, ei en ham   

Frutti di mare

Mosselen, garnalen en ansjovis

Veneziana

Ham, tonijn en uien

Diavola (pikant)

Paprika, uien, salami, champignons en olijven 

All’ Amatriciana (pikant)

Spek en uien 

Quattro formaggi

Italië’s vier lekkerste kazen 

Prosciutto

 Ham

Siciliana

Ham, salami, worst, champignons, paprika en uien 

Pazza (dicht en pikant)

Dichte pizza met gekruid rundergehakt en champignons met ernaast sla, komkommer en knoflooksaus 

Al Salmone

Zalm, champignons en gorgonzola 

Pescatore

Garnalen, mosselen, tonijn en zalm 

Contadina

Gorgonzola, salami, maïs, artisjokken en champignons 

Pescatore speciale

Zalm, mosselen, tonijn, garnalen, paprika en uien 

Specialità di pesce

Calamari fritti

Vers gefrituurde inktvisringen

Gamberoni alla griglia

Gegrilde grote garnalen

Gamberoni alla bosinca

Gegratineerde grote garnalen in pikante saus met kaas

Filetto di sogliola alla parmigiana

Tongfilet in boter met parmezaanse kaassaus

Calamari alla Fontanella

Verse inktvisringen in pikante pomodoro-saus

Gamberoni ai peperoni

Grote garnalen in pikante rode paprikasaus

Filetto di sogliola alla Fontanella

Tongfilet in romige tomatensaus, bereid met cognac en garnalen (licht pikant)

Specialità di carne

Bistecca alla griglia

Gegrilde kogelbiestuk

Bistecca alla parmigiana

Gegrilde kogelbiefstuk in parmezaanse kaassaus

Filetto di manzo al pepe

Tournedos bereid met cognac, pepers en room

Filetto di manzo al gorgonzola

Tournedos bereid met cognac, champignons, gorgonzola en room

Scaloppina alla Fontanella

Kalfsschnitzel in tomatensaus en champignons 

Medaglioni di vitello al funghetto

Kalfsoesters in een romige champignonsaus

Medaglioni di vitello con salsa ai funchi porcini

Kalfsoesters in een romige vleesbouillonsaus met paddestoelen

Cotolette alla Milanese

Heerlijk mals en vers gepaneerde kalfsschnitzels 

Bistecca al pepe

Gegrilde kogelbiefstuk in pepersaus

Filetto di manzo ai peperoni

Tournedos in tomaten- en paprikasaus

Filetto di manzo alla Fontanella

Tournedos met champignons in een pomodorosaus met brandy 

Filetto di manzo al rosmarino

Tournedos bereid met rozemarijn in een gebonden vleesbouillonsaus  

Scaloppina alla Valdostana

Kalfsschnitzel met ham en kaas in witte wijnsaus 

Saltinbocca alla Romana

Kalfsschnitzel met parma-ham in witte wijnsaus

Medaglioni di vitello al gorgonzola

Kalfsoesters bereid met gorgonzola, champignons, cognac en room

Gelati, dolce

Tiramisù

Vers en ” italianissimo ”, huisgemaakt 

Coppa Amarena

Vanille-ijs met amarena kersen en slagroom

Coppa Vaniglia

Vanille-ijs met slagroom

Tartufo al caffè

Witte truffel met een hart van koffie en slagroom

Banana split

Vanille-ijs met banaan, slagroom en chocoladesaus

Coppa di Saronno

Vanille-ijs, amaretti en amaretto likeur

Tartufo classico

Chocolade-ijs truffel  met slagroom

Dame Blanche

Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus

Coppa Fontanella

Vanille-ijs met cocktailfruit, amaretto en slagroom

Cassata Siciliana

3 smaken ijs, bedekt met een dun laagje chocolade met likeur en slagroom

©2017 All Rights Reserved.