Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

La Fontanella is een van de beste eetgelegenheden in Delft en omstreken. Bij ons geniet u van de allerlekkerste Italiaanse specialiteiten. Wij hebben een ruim aanbod aan gerechten die iedere dag versbereid worden met de beste ingrediënten. Daarnaast vindt u op onze kaart ook diverse Italiaanse likeuren en digestieven.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Geniet bij een van de beste eetgelegenheden in Delft

Wanneer u wilt genieten van heerlijk eten uit Italië, dan wilt u natuurlijk kiezen uit de beste eetgelegenheden in Delft en omstreken. La Fontanella is een combinatie van een originele Italiaanse pizzeria en een uniek visrestaurant. Bij ons geniet u van Italiaanse gerechten met authentieke smaken uit de Italiaanse keuken. Een van de verschillen met andere eetgelegenheden in Delft is dat wij een terrasboot hebben waar u op een unieke locatie geniet van heerlijk eten.

Bekijk ons menu online en reserveer direct

Gaat u geregeld eten bij diverse eetgelegenheden in Delft en omstreken? Dan mag ons restaurant natuurlijk niet ontbreken. Bekijk ons uitgebreide menu aan Italiaanse specialiteiten en ontdek de vele smaken uit onze keuken. Reserveer eenvoudig online uw tafel of neem contact met ons op door te bellen naar 015-2125874. Wij zorgen ervoor dat uw tafel gedekt is en u met uw partner, gezin of collega’s geniet van heerlijke Italiaanse gerechten in combinatie met rode of witte wijn.

Reserveer een tafel