Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

Bij La Fontanella heeft u de mogelijkheid om te genieten op een sfeervolle terrasboot in een van de meest karakteristieke grachten van Delft. Onze terrasboot ligt in de gracht voor ons restaurant. Dit is een unieke locatie om te genieten van authentieke, Italiaanse gerechten die versbereid worden in onze keuken.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijke eten op onze sfeervolle terrasboot in Delft

In het voorjaar en in het zomerseizoen, van 1 april tot 1 oktober, kunt u plaatsnemen op onze sfeervolle terrasboot in Delft. Hier zit u heerlijk in de zon en geniet u van de lekkere gerechten die onze koks in de keuken voor u bereiden. Hiervoor maken we gebruik van verse ingrediënten zodat de smaak van Italië goed naar voren komt. Wij serveren overheerlijke pizza’s, pasta’s en natuurlijk Italiaanse likeuren en digestieven. In ons visrestaurant geniet u ook van verschillende visgerechten. Echter kunt u er ook voor kiezen om eten af te halen om thuis van te genieten.

Kom genieten op een unieke locatie

Wanneer u plaatsneemt op onze terrasboot geniet u tijdens het eten van het uitzicht dat Delft te bieden heeft. In een van de meest karakteristieke grachten in de stad kijkt u onder andere uit over diverse historische gebouwen, zoals de kerk. Wilt u een tafel op onze terrasboot reserveren? Bel dan naar 015-2125874 of plaats uw reservering online. Onze terrasboot is een van de unieke eetgelegenheden in Delft en omstreken.

Reserveer een tafel