Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

 

Bent u op zoek naar een goed afhaalrestaurant waar u terecht kunt voor afhaal in de buurt van Delft? La Fontanella is een Italiaans restaurant dat al sinds 1974 gevestigd is in Delft en waar u heerlijk Italiaans eten kunt bestellen.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijk eten bestellen voor de afhaal in Delft

Voor de afhaal van authentiek, Italiaans eten, komt u naar ons afhaalrestaurant in Delft. U neemt diverse Italiaanse specialiteiten mee naar huis om heerlijk van te genieten. Ons menu bestaat uit verschillende antipasti, pasta, pizza en diverse vlees-en visspecialiteiten. Door uw eten af te halen geniet u van de heerlijkste gerechten bij u aan de eettafel. Alles wordt bij ons versbereid. Zo draaien we iedere dag vers deeg voor onze pizza’s en pasta’s. Wanneer u uw gezin of collega’s in Delft wilt verwennen met heerlijk eten tijdens de lunch, kunt u dit bij ons bestellen en komen afhalen.

Heerlijk genieten bij een Italiaans restaurant

Naast afhaal kunt u ook bij ons Italiaans restaurant in Delft komen eten met het hele gezin. Zo hebben we van 1 april tot 1 oktober een terrasboot in de gracht voor ons restaurant waar u in de zon geniet van de lekkerste, Italiaanse gerechten. Op deze manier geniet u op een unieke manier van het uit eten gaan in Delft.

Bestel uw eten bij ons afhaalrestaurant in Delft

Bij ons afhaalrestaurant in Delft kunt u eenvoudig heerlijk Italiaans eten bestellen. Neem contact met ons op en geef uw bestelling aan ons door, dan zorgen wij voor een heerlijke maaltijd. U bereikt ons op 015-2125874. Wij zijn de oudste pizzeria in Delft en werken alleen met verse producten. Hierdoor geniet u bij ons altijd van heerlijke, verse gerechten. Of u nu eten wilt bestellen bij ons afhaalrestaurant voor afhaal of om het te laten bezorgen in omgeving Delft. Wij staan graag voor u klaar. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice.