Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

Bent u op zoek naar een goed afhaalrestaurant waar u terecht kunt voor afhaal in de buurt van Delft? La Fontanella is een Italiaans restaurant dat al sinds 1974 gevestigd in Delft is en waar u heerlijk Italiaans eten kunt afhalen. U kunt bij ons afhaalrestaurant in Delft te allen tijde terecht voor takeaway van originele Italiaanse gerechten bij u in de buurt. Hierdoor geniet u thuis van echte Italiaanse lekkernij zonder dat u lang in de keuken hoeft te staan.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijke Italiaanse gerechten bestellen voor de afhaal in Delft

Voor de afhaal van authentiek, Italiaans eten bij u in de buurt, komt u naar ons afhaalrestaurant in Delft. Neem diverse Italiaanse specialiteiten mee naar huis om samen met uw partner of gezin heerlijk van te genieten. Ons menu bestaat uit verschillende antipasti, pasta, pizza en diverse vlees-en visspecialiteiten. Door uw eten af te halen geniet u van de heerlijkste gerechten bij u aan de eettafel. Alles wordt bij ons versbereid. Zo draaien we iedere dag vers deeg voor onze pizza’s en pasta’s. Wanneer u uw gezin of collega’s in Delft wilt verwennen met heerlijk eten tijdens de lunch, kunt u in de pauze takeaway bij ons afhalen.

Heerlijk genieten bij een Italiaans restaurant

Naast het afhalen van takeaway kunt u ook met het hele gezin bij ons Italiaans restaurant in Delft komen eten. Zo hebben we van 1 april tot 1 oktober een unieke terrasboot in de gracht voor ons restaurant liggen waar u in de zon geniet van de lekkerste, Italiaanse gerechten. In plaats van afhaal geniet u op deze manier op een unieke locatie en op een leuke manier van het uit eten gaan in Delft.

Bestel uw eten bij ons afhaalrestaurant in Delft

Bij ons afhaalrestaurant in Delft kunt u eenvoudig heerlijk Italiaans eten bestellen en afhalen bij u in de buurt. Neem contact met ons op en geef uw bestelling aan ons door, dan zorgen wij voor een heerlijke maaltijd die voor u klaarstaat. U bereikt ons op 015-2125874. Wij zijn de oudste pizzeria in Delft en werken alleen met verse producten voor takeaway en in ons restaurant. Hierdoor geniet u bij ons altijd van heerlijke, verse gerechten. Of u nu bij ons afhaalrestaurant in Delft terecht wilt voor afhaal bij u in de buurt of voor het laten bezorgen van eten, wij staan graag voor u klaar met takeaway. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice.

Reserveer een tafel