Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

Wilt u heerlijk eten bestellen en woont u in de buurt van Delft? Bij La Fontanella werken we met de verste producten voor het creëren van originele gerechten uit de Italiaanse keuken. U kunt bij ons uw lunch en avondeten bestellen en gezellig aan uw eigen keukentafel opeten. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken, zoals familie en vrienden. Het bestellen van eten bij u in de buurt doet u bij ons restaurant in Delft.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijk eten bestellen in Delft bij een restaurant bij u in de buurt

Wanneer u in Delft woont en geen zin heeft om te koken, dan is het bestellen van heerlijk eten bij u in de buurt de perfecte oplossing. U bent geen tijd kwijt aan het doen van boodschappen en het in de keuken staan, maar bestelt eenvoudig en snel heerlijke gerechten. In ons Italiaans afhaalrestaurant in Delft kunt u bij u in de buurt terecht voor het bestellen van authentiek eten uit de Italiaanse keuken. Denkt u aan het bestellen van pasta’s, pizza’s en lekkere bijgerechten. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u gezellig uit eten wilt gaan. U heeft bij ons de keuze uit diverse gerechten die versbereid worden in onze keuken. Voor alle gerechten van onze menukaart worden verse ingrediënten gebruikt voor een optimale smaakbeleving.

Neem contact met ons op en bestel

Het plaatsen van uw bestelling doet u eenvoudig en snel door telefonisch contact met ons op te nemen via 015-2125874 en uw wensen door te geven. Wij bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk met onze eigen bezorgdienst. Dankzij ons geniet u van heerlijke, verse gerechten uit de authentieke, Italiaanse keuken.

Reserveer een tafel