Bestellen

witte-punten

De lekkere gerechten van La Fontanella kunt u ook telefonisch bestellen, waarna ze bij u thuisbezorgd worden. Hiervoor hebben wij onze eigen bezorg-service: Piccola Italia Express.

Lunch bezorgen in Delft en omgeving

Heeft u een drukke dag of heeft u gewoon geen zin om lunch klaar te maken en wilt u een lekkere Italiaanse lunch laten bezorgen of afhalen in de omgeving van Delft? Bij La Fontanella in Delft heeft u de mogelijkheid om heerlijke pizza’s, pasta’s en andere gerechten te laten bezorgen als lunch. Wij zijn een echte Italiaanse pizzeria die zijn deuren in 1974 heeft geopend. Dit maakt ons de oudste pizzeria in Delft. Bestel uw Italiaanse lunch bij ons en laat deze bezorgen bij u op locatie in Delft en omgeving of kom het afhalen.

Laat uw lunch bezorgen door hét Italiaanse restaurant in Delft

Wanneer u wilt genieten van een heerlijke, warme lunch, bestelt u deze bij de oudste pizzeria in Delft: La Fontanella. Bij ons kiest u uit verschillende Italiaanse gerechten die iedere dag vers gemaakt worden. Van pasta’s tot pizza’s en van antipasti’s tot desserts, wij hebben het allemaal. Bekijk onze menukaart voor alle lekkere gerechten die bij ons gemaakt worden en kies uw favoriet uit. Wij bezorgen uw lunch in Delft en omstreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw lunch zelf af te halen bij ons restaurant. Naast het bezorgen en afhalen van onze Italiaanse lunch, bestelt u bij ons in Delft natuurlijk ook avondeten.

Geef uw keuze door en geniet van een heerlijk gerecht

De lekkere Italiaanse gerechten van La Fontanella bestelt u eenvoudig door te bellen naar 015-2125874, waarna we uw lunch op uw locatie in Delft en omgeving bezorgen. Hiervoor hebben wij onze eigen bezorgservice: Piccola Italia Express. Wilt u graag een heerlijke bedrijfslunch regelen voor u en uw collega’s? Ook dan neemt u telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook deze lunch kunt u natuurlijk bij ons restaurant in Delft afhalen.