Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

Bij La Fontanella heeft u de mogelijkheid om heerlijk uit eten te gaan in Delft en bij u in de buurt te genieten van authentiek, Italiaans eten tijdens het dineren. In ons restaurant zorgen wij ervoor dat u geniet van heerlijke gerechten die dagelijks vers worden bereid met de mooiste ingrediënten. In het voorjaar en in het zomerseizoen kunt u ook plaatsnemen op onze sfeervolle terrasboot waar u uitkijkt op diverse historisch gebouwen. Zo geniet u bij het uit eten gaan niet alleen van heerlijk Italiaans eten, maar ook van de mooie binnenstad van Delft tijdens het dineren bij u in de buurt.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijk uit eten bij dé Italiaan bij u in de buurt in Delft

Wanneer u besluit om in de buurt uit eten te gaan bij een echte Italiaan in Delft, verwacht u natuurlijk wel dat u authentiek Italiaans gaat dineren. La Fontanella is de oudste pizzeria in Delft waar u geniet van vers Italiaans eten. Wij zijn al sinds 1974 een begrip in de omgeving van Delft. U kiest uit verschillende overheerlijke specialiteiten, zoals pasta’s, pizza’s en natuurlijk onze Italiaanse desserts. Hierbij hoort natuurlijk ook goede rode of witte wijn of een lekkere likeur. Op onze menukaart vindt u heerlijk Italiaans eten waarvan u tijdens het dineren geniet wanneer u besluit om uit eten te gaan bij La Fontanella in Delft.

Reserveer snel uw tafel in ons restaurant

Heeft u iets te vieren en wilt u graag uit eten bij een echte Italiaan in Delft om tijdens het dineren te genieten van heerlijk Italiaans eten bij u in de buurt? Of wilt u zichzelf zomaar verwennen met een heerlijk diner? Reserveer dan vandaag nog uw tafel op de door uw gewenste datum. Bel naar 015-2125874 of reserveer uw plaats eenvoudig en snel online. Heeft u niet de behoefte om uit eten te gaan in Delft, maar wilt u wel genieten van heerlijk, Italiaans eten? Maak dan gebruik van onze bezorgdienst en bestel heerlijk eten. U kunt bij ons namelijk ook pizza’s bestellen om thuis van te genieten.

Reserveer een tafel