Home > Uit eten in Delft

  • ★ Terrasboot in de zomer
  • ★ Verse producten
  • ★ Echte Italiaanse gerechten

 

Bij La Fontanella heeft u de mogelijkheid om heerlijk uit eten te gaan in Delft en te genieten van authentiek, Italiaans eten. In ons restaurant zorgen wij ervoor dat u geniet van heerlijke gerechten. In het voorjaar en in het zomerseizoen kunt u ook plaatsnemen op onze sfeervolle terrasboot. Zo geniet u niet alleen van heerlijk Italiaans eten, maar ook van de mooie binnenstad van Delft.

Ben je benieuwd naar onze gerechten?

Heerlijk uit eten bij dé Italiaan in Delft

Wanneer u besluit om uit eten te gaan bij een echte Italiaan in Delft, verwacht u natuurlijk wel authentiek Italiaans eten. La Fontanella is de oudste pizzeria in Delft waar u geniet van vers Italiaans eten. Wij zijn al sinds 1974 een begrip in de omgeving van Delft. U kiest uit verschillende overheerlijke specialiteiten, zoals pasta’s, pizza’s en natuurlijk onze Italiaanse desserts. Hierbij hoort natuurlijk ook goede rode of witte wijn of een lekkere likeur. Op onze menukaart vindt u alle gerechten waarvan u kunt genieten wanneer u uit eten gaat bij La Fontanella in Delft.

Reserveer snel uw tafel in ons restaurant

Heeft u iets te vieren en wilt u graag uit eten bij een echte Italiaan in Delft om te genieten van heerlijk Italiaanse gerechten? Of wilt u zichzelf zomaar verwennen met een heerlijk diner? Reserveer dan vandaag nog uw tafel op de door uw gewenste datum. Bel naar 015-2125874 of reserveer uw plaats eenvoudig en snel online. Heeft u niet de behoefte om uit eten te gaan in Delft, maar wilt u wel genieten van heerlijk, Italiaans eten? Maak dan gebruik van onze bezorgdienst. U kunt bij ons namelijk ook pizza’s bestellen om thuis van te genieten.